SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Regaip Kandili tüm insanlığın aydınlanması ve Gönüllerin ilahi aşka yönelmesine vesilesiyle”

“Regaip Kandili tüm insanlığın aydınlanması ve Gönüllerin ilahi aşka yönelmesine vesilesiyle”

A - +

Aksaray Haberleri - 22.04.2015 - 18:25

“Regaip Kandili tüm insanlığın aydınlanması ve  Gönüllerin ilahi aşka yönelmesine vesilesiyle”

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay yazılı yayınladığı basın açıklamasında Regaip Kandilini tebrik etti ve hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Kandillerin İslam Âlemi için büyük önem arz ettiğini ve toplumun birlikteliği açısından Kandillerin önemli fırsatlar olduğunu kaydeden Karatay, Regaip Kandilini büyük bir manevi coşku içerisinde karşıladıklarını ve bu tip günlerde kalplerin yumuşayıp, insanların biraz daha mana âlemine yöneldiğini kaydetti. İl Başkanı Abdulkadir Karatay, “Tüm İslam Âleminde olduğu gibi Aksaray’ımızda da kandiller en güzel şekilde değerlendiriyor ve böyle müstesna günlerde bir ve diri olma duyguları uyanıyor.

Yüce Yaratıcıya olan bağlılığın ve onun yarattıklarına karşı merhametli olmanın bir hayat tarzı olması gerektiğini ve Kandillerin bu duygunun ortaya çıkmasının verilesi olduğunu ifade eden Abdulkadir Karatay, “Böylesi günler aynı zamanda toplumun her ferdinin birbirine daha yakın olması anlamına da geliyor. İnşallah Regaip Kandili tüm insanlığın aydınlanması ve gönüllerin ilahi aşka yönelmesine vesile olur. AK Parti İl Teşkilatı olarak mübarek Regaip Kandilini kutluyor ve Ülkemize, Aksaray’ımıza ve ayrıca tüm Milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021