SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Referandum Kampanyası 25 Şubat’ta Ankara Arenada

Referandum Kampanyası 25 Şubat’ta Ankara Arenada

A - +

Aksaray Haberleri - 21.02.2017 - 11:23

Referandum Kampanyası 25 Şubat’ta Ankara Arenada

AK Parti’de kampanya sürecine yönelik detaylar, 25 Şubat Cumartesi günü Ankara Spor Salonunda düzenlenecek “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı”nda, Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından kamuoyuna açıklanacak.

Kampanya ile detaylar konusunda Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay yaptığı açıklamada; ‘25 Şubat’ta Ankara Arena’da kampanyamızın başlangıcını muhteşem bir katılımla gerçekleştireceğiz. O gün, Türkiye’nin kalbi Ankara Arena’da atacak. Bütün çalışmalarımızda sağduyuyu elden bırakmayacağız.’dedi. 25 Şubat’ta düzenlenecek tanıtım toplantısına, teşkilat mensuplarının, belediye başkanlarının ve il genel meclis üyelerinin, kuruluşundan bu yana görev yapan bütün il başkanlarının, partiyle üyelik ilişkisi devam edenlerin ve vatandaşların davet edildiğini belirten Karatay Aksaray’dan büyük bir katılımla Ankara Arena’da olacaklarını söyledi.Ayrıca Ak Parti Aksaray İl Başkanı 25 Şubat’ta gitmek isteyen vatandaşların 23 Şubat Perşembe Gününe kadar Ak Parti Aksaray İl Başkanlığına müracat etmelerini ifade etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021