SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » PTT 177. Kuruluş Yıldönümü

PTT 177. Kuruluş Yıldönümü

A - +

Aksaray Haberleri - 23.10.2017 - 11:50

PTT 177. Kuruluş Yıldönümü

PTT Aksaray Başmüdürü Ali İrfan GÖNÜL yaptığı açıklamada; 23 Ekim 2017 tarihinde Şirketimizin 177. Kuruluş Yıldönümü tüm yurtta PTT Merkez ve PTT Şubelerinde günün önemine binaen kutlama yapılması Şirketimiz Genel Müdürlüğünce istenmiş olup, Başmüdürümüz Sayın Ali İrfan GÖNÜL’ün Hükümet Meydanında Ulu önder Atatürk’ün büstüne çelen konması ile başlanmış ve İlimiz Valisi Sayın Aykut PEKMEZ ziyaret edilerek Kuruluşumuzun 177. Yıldönümü hakkında bilgi verilmiştir.

Aksaray PTT Merkez Müdürlüğümüzde 177.sırada işlem yaptıran vatandaşımıza çeşitli hediyeler verilmiş ve Sayın Başmüdürümüz Ali İrfan GÖNÜL PTT’nin Kargo, Bankacılık ve Posta hizmetleri hakkında önemli açıklamalarda bulunmuştur.

Tüm özel günlerde olduğu gibi 177. Kuruluş Yıldönümünden önceki 5 iş günü içerisinde kampanya düzenlenmiş (16-17-18-19-20 Ekim 2017) yurtiçi varışlı Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerine Şirketimiz PTT işyerlerince %25 indirim uygulanmıştır.

Şirketimizce özel gün ve bayramlarda müşterilerimize hizmet içerikli kampanyalar düzenlenerek vatandaşlarımızın bu hizmetlerimizden faydalanmaları sağlanmak amacıyla yazılı basın ve görsel basın yolu ile duyurular yapılacaktır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021