SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Psikososyal Destek Derneği, Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

Psikososyal Destek Derneği, Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 05.10.2017 - 11:13

Psikososyal Destek Derneği, Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

Aksaray’da kurulan Bağımlılıkta Mücadele Aile Destek Merkezi, Psikososyal Destek Derneği Başkanı Hasan İnce ve yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alış verişinde bulundu

Türkiye’de ilk olan bu derneğin Aksaray halkına hizmet etmekten büyük gurur duyacağını söyleyen dernek başkanı Hasan İnce,derneğin amacı ve faaliyetlerinden bahsetti.

İnce, öncelikle madde bağımlısı gençlerin ailelerine psikolojik destek ve süreç hakkında bireysel eğitimler verilebileceğini ifade etti. Aynı zamanda dernek üyelerinin çeşitli konularında uzmanlığına da değinen İnce, sınav sürecinin verimli değerlendirilmesi sınav kaygısı ebebeyn çocuk ilişkisi ve çocuk yetiştirmede anne babanın bilmesi gerekenler hakkında da gerekli yardımlarda bulunabileceklerini kaydetti.

İnce, Psikososyal destek derneğinin sağlık, eğitim ve üniversite gibi çeşitli kurumlarından oluşan üyeleri ile gerekli donanıma sahip bir dernek olarak Aksaray halkına bu konularda hizmet verebileceğinin altını çizdi.

Dernek Başkanı İnce, Psikososyal Destek Derneği’nin Cumhuriyet bulvarı bereket ekmek fırını yanı no:130lu adreste faaliyet gösterdiğini ifade ederek isteyen herkesin bu adresten kendilerine ulaşabileceklerini belirtti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Derneğin faaliyetlerinin desteklenmesi gerektiğini ve bu konuda ortak projeler üretebileceklerini ifade ederek dernek yönetimine teşekkür etti.

Dernek yöneticileri, oldukça verimli geçen görüşmenin ardından Başkan Yazgı’ya ziyaretin anısı olarak toplum ruh sağlığı hastalarının sosyal aktivite olarak kokulu taştan yaptıkları saati hediye ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021