SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Psikiyatri Uzmanı Köylü, Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

Psikiyatri Uzmanı Köylü, Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 18.08.2015 - 12:43

Psikiyatri Uzmanı Köylü, Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

Hastalarını tedavi ederken bir diğer yandan da tiyatro eğitimi vererek onları hayata adapte etmeye çalışan Aksaray Devlet Hastanesinde Psikiyatri Uzmanı Dr. Basri Köylü, beraberindeki heyet ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret ettiler.

Aksaray Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı merkezinde tedavi gören hastalara farklı bir tedavi yönetimi geliştiren ve bu yöntemle de başarıya ulaşan Psikiyatri Uzmanı Dr. Basri Köylü, tiyatro grubundaki hastalarıyla birlikte Başkan Yazgı’yı ziyaret etti. Doktor Basri Köylü, tiyatro eğitimin hastalar üzerinde olumlu etkiler bıraktığını ve hastaları hayata daha kolay adapte ettiğini belirtti.

Hastaların bir araya gelmesiyle oluşturdukları tiyatro grubunun etkinliklerinden bahseden Köylü, Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde kalıcı bir tiyatro grubu kurmayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, hastaları için fedakârlık gösterip tiyatro ekibi kuran Psikiyatri Uzmanı Basri Köylü’ye teşekkür etti. Ziyaretin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini açıklayan Başkan Yazgı; belediyenin, sosyal sorumluluk gerektiren projelere her zaman gereken desteği sağladığını belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021