SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Protokolden Aksaray Belediye spor’a Akşehir Maçı Öncesi Tam Destek

Protokolden Aksaray Belediye spor’a Akşehir Maçı Öncesi Tam Destek

A - +

Aksaray Haberleri - 01.05.2019 - 16:52

Protokolden Aksaray Belediye spor’a Akşehir Maçı Öncesi Tam Destek

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Bölgesel Amatör Lig 5 Grupta Silifke Sporu kendi sahasında 2-1 mağlup ederek Şampiyon olan 68 Aksaray Belediye Sporlu futbolcular ve teknik heyete 3 Lige yükselme karşılaşması öncesi takıma moral vermek amacıyla kahvaltı programı düzenledi.

Piramit Kafede düzenlenen programa, Aksaray Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Aksaray Defterdarı Uğur Arslan, Kulüp Başkanı Durmuş Sönmez, yöneticiler, 68 Aksaray Taraftar Grubu Lideri Ahmet Kaya , Teknik Direktör Aydın Yavuz ve futbolcular katıldı.

Vali Ali Mantı Yaptığı konuşmada Aksaray Belediye Sporun Akşehir sporu yenerek 3 lige çıkacağına inandığını söyledi.

Vali Mantı “Geçen hafta yapmış olduğumuz kahvaltı sonrası futbolcularımız mutlu bir haberle Aksaray’a dönüş yaptı. İnşallah bu pazar günüde son noktayı koyarak bütün Aksaray’ı sevince boğacağız. Futbolcularımız da bu inanç ve iarede geçen hafta olduğu gibi şimdide var . İnşallah iyi şeyler olacak Hep birlikte Aksaray 3.Lig’e çıkacak şehirde arkanızda olacak . İnşallah 3 lige çıktığımızda tüm standartlarımız değişecek” dedi.

Başkan Evren Dinçer ise Aksaray sporlu futbolcuların Akşehir maçını da kazanacaklarına inandığını belirterek “Geçen hafta ki maçta göstermiş olduğunuz performans şehrin hala dilinde. 2 buçuk haftadır bende belediye başkanlığı koltuğunda oturuyorum, inanın her gün sizlerin sorunlarını nasıl hallederiz nasıl çözüm buluruz maddi manevi anlamında onun arayışı içerisindeyiz. Maçta size taahhüt etmiş olduğumuz pirim hala geçerlidir.

Sizlerde Allah’ın izni ile bu maçta üzerinize düşen görevi yerine getirdikten sonra önümüzü daha rahat göreceğiz profesyonel anlamda maddi anlamda daha sağlam zeminler oturtturacağız. Takımımızı daha ilerlere doğru hazırlayacağız. Bende şimdiden önümüzdeki yapılacak olan Akşehir maçında başarılar diliyorum biz yine yanınızda olacağız. Allah’ın izni ile yine alnımızın akı ile bu maçtan çıkıp şehrimizdeki bu sevinç coşku havasını bir kat daha artıracağız. Ben bir kez daha hocalarımıza ve futbolcularımıza başarılar diliyor ve yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Teknik heyet ve futbolcularda Akşehir maçını kazanıp Şampiyon Aksaray Belediye Sporu 3. Lige taşıyacaklarına dair söz verdiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021