SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Prof. Dr. Bitirgen’de istifa etti

Prof. Dr. Bitirgen’de istifa etti

A - +

Aksaray Haberleri - 31.08.2015 - 18:47

Prof. Dr. Bitirgen’de istifa etti

Prof.Dr.Mehmet BİTİRGEN 1 Kasımda yapılacak seçimlerde Milletvekili aday adayı olmak için NN. Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesindeki görevinden istifa etti.
Prof.Dr.Mehmet BİTİRGEN 1 Kasımda yapılacak genel seçimlerde Milletvekili aday adayı olmak için N. Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesindeki görevinden istifa etti. Resmi olarak Aksaray Milletvekili aday adaylığını en kısa zamanda açıklayacağını kaydeden Bitirgen’e çıktığı bu yolda Birlik haber gazetesi ailesi olarak başarılar diliyoruz.

Prof.Dr.Mehmet BİTİRGEN 1953 yılında Aksaray İli-Çimeli Uzartık köyü, Ürümdüğün yaylasında doğdu.İlkokulu Çimeli Uzartık köyünde, ortaokul ve liseyi Aksaray Lisesi’nde okudu.Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yüksek öğrenimini tamamladıktan sonra aynı fakültenin Klinik Bakteriyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı’nda ihtisasını tamamladı.1987’den beri Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.Evli ve iki çocuk babasıdır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021