SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Prof. Dr. Ayhan’dan Başkan Koçak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Prof. Dr. Ayhan’dan Başkan Koçak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 19.02.2015 - 16:13

Prof. Dr. Ayhan’dan Başkan Koçak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Veysel Ayhan, bir program için geldiği Aksaray’da Ziraat Odası’nda başkanlığı yeniden seçilen Emin Koçak’ı ziyaret etti.
Başkan Koçak’ı makamında ziyaret eden Prof. Dr. Ayhan hayırlı olsun temennisinde bulunurken, Aksaray’da tarım ve hayvancılığın iç içe olduğunu söyledi. Bununla birlikte sektör kurumlarının birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığını ifade eden Prof. Dr. Ayhan, birlik ve beraberlik kapsamında da Aksaray’da ciddi başarılara imza atıldığını kaydetti. Tarımda olduğu gibi hayvancılıkta da Aksaray’ın her geçen yıl büyük bir ivme kazandığını, ciddi manada geliştiğini vurgulayan Ayhan, Başkan Emin Koçak’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, amaçlarının Aksaray’da tarım ve hayvancılığı her daim bir üst çıtaya çıkarmak olduğunu belirterek, “Aksaray’ımızın nüfusunun yüzde 80’i tarım ve hayvancılıktan geçimini sağlıyor. Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da tarım ve hayvancılık çok önemli bir sektör. Bunun bilinci ile birlikte bizlerde sivil toplum örgütleri olarak Aksaray’ın tarım ve hayvancılığı için var gücümüzle birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Amacımız Aksaray’ın tam ve hayvancılığını daha üst seviyelere çıkarmaktır* dedi. Başkan Koçak, Ayhan ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021