SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Problemler Tek Bilek ve Tek Yürek İle Aşılabilir”

“Problemler Tek Bilek ve Tek Yürek İle Aşılabilir”

A - +

Aksaray Haberleri - 28.04.2015 - 14:33

“Problemler Tek Bilek ve Tek Yürek İle Aşılabilir”

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Ak Partili milletvekili adayı Nevzat Patla, ziyaretlerini Sultanhanı kasabası, Yenikent kasabası, Armutlu köyü, İncesu köyü ve Kutlu köyü ile devam etti.

Biliyoruz ki bu ülkede iktidara geldiğimiz günden beri ülkenin başlıca problemlerine çözüm üreterek, ülkemizin refah seviyeyi en üst seviyeye taşıdık, taşımak içinde var gücümüzle çalıştık. Bu gün bu topraklarda özgürce, üniversitelerde başörtüsü yasağının kaldırılması ile kızlarımızın üniversitelere gitmesi engelleri, yasakları ortadan kaldırarak vatandaşlarımıza yapılan haksızlıkların önüne geçtik.

Biz burada bir söz veriyoruz bu gün burada sizlerin dertlerini, sıkıntılarını nasıl dinliyoruz ki çözüm için yarın mecliste bu ve bu gibi taleplerini gerçekleştirmek için çalışacağız diyen Nevzat Patla, Biliyoruz ki birçok problemimiz mevcut ama bu problemler sadece tek bilek, tek yürek olarak ancak aşılabilir. Aksaray’ımızın Tarım ve Hayvancılık kenti olduğunu biliyoruz, bu yüzden bu bölgenin kalkınması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.

Memleketimizin 14 yıl önceki durumuna bakarsanız ne kadar fazla ilerleme kat ettiğimizi zaten göreceksiniz. Bu gün sizlere hizmetimizi daha da kaliteli getirebilmemiz için 7 Haziranda sandıklarda Ak parti iktidarına oylarınızla desteklerinize talibiz. Bu vatan için çalışmaya talibiz, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021