SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Polis Haftası Nedeniyle Hasandağı zirve Tırmanışı‏ yaptılar

Polis Haftası Nedeniyle Hasandağı zirve Tırmanışı‏ yaptılar

A - +

Aksaray Haberleri - 10.04.2015 - 15:02

Polis Haftası Nedeniyle Hasandağı zirve Tırmanışı‏ yaptılar

Aksadak Aksaray Dağ Arama Kurtarma Ekibi nezaretinde Türk Polis Teşkilatının 170’inci Kuruluş Yılı Anısına Hasandağı’na tırmanış yapacaklar.

Aksadak Aksaray Dağ Arama Kurtarma Ekibi nezaretinde, Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü anısına Hasandağı’na tırmanış gerçekleştirecekler.

Aksaray Aksadak Aksaray Dağ Arama Kurtarma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Avni Gökçe, tırmanışla ilgili açıklamalarda bulunarak; ‘’Polis teşkilatımız, modern teknolojiyle desteklenmiş donanımı, mesai kavramı tanımaksızın kamu düzeninin sağlanarak halkımızın huzur ve güvenliğinin sürekli hale getirilmesi için var gücüyle çalışan yüksek eğitimli personeli ve başarılarla dolu mazisiyle ülkemizin köklü kurumlarından biridir. Halkımızın huzur ve güvenliğini, kanunlar çerçevesinde, insan hak ve özgürlüklerine de azami derecede riayet ederek korumakla yükümlü olan polis teşkilatımızın değerli mensupları, görevlerinin gerektirdiği sorumluluk ve fedakarlıkla huzur ve güvenliğimizin teminatı olmayı sürdürmektedirler. bu amaçla biz dağcılar günün anlam ve önemine binaen ilimizde bulunan Hasandağı’na (3268.00 Mt) hava şartları elverdiği sürece bir tırmanış gerçekleştirmek istiyoruz.” Bu vesile ile Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan, nice fedakarlıklara göğüs gererek zor şartlarda çalışan Polis Teşkilatımızın 170. Kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyor, Bu uğurda can veren kahraman şehitlerimizi de rahmetle anıyorum.’’ dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021