SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Polis Eşleri Derneği Ankara Kermesinde Buluştular

Polis Eşleri Derneği Ankara Kermesinde Buluştular

A - +

Aksaray Haberleri - 20.04.2018 - 9:58

Polis Eşleri Derneği Ankara Kermesinde Buluştular

Polis Eşleri Derneği tarafından 17-22 Nisan tarihleri arasında 81 ilin katılımı ile düzenlenen kermesin açılışı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’nın eşi Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendinin teşrifleriyle gerçekleştirildi.

Polis Eşleri Derneği (POLED) tarafından 17-22 Nisan tarihleri arasında, Altınpark Kongre ve Fuar Merkezi Anfa-A salonunda 81 ilin katılımı ile düzenlenen kermesten elde edilecek gelir, emniyet mensupları ile gazi ve şehit polislerin üniversitelerde öğrenim gören çocuklarının eğitimlerinde kullanılacaktır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendinin teşrifleriyle gerçekleşen açılış programına, Danıştay Başkanı Zerrin GÜNGÖR, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi AKAR’ın eşi Şule AKAR, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SARIEROĞLU, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’nun eşi Hamdiye SOYLU, Başbakan Yardımcısı Hakan ÇAVUŞOĞLU’nun eşi Fatma Çavuşoğlu, Emniyet Genel Müdürü Selami ALTINOK ve eşi Gülhan ALTINOK ile bazı bakan eşleri ile bayan milletvekillerimiz katıldı.

Aksaray Valisi Sayın Aykut PEKMEZ’in eşi Yeşim PEKMEZ, İl Emniyet Müdürü Sayın Ali KARABAĞ’ın eşi Reyhan KARABAĞ ve Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah SARIGÜL’ün eşi Semiha SARIGÜL kermesin açılışına katılarak, ilimize ait yöresel ürünler ile Aksaray Polis Eşleri Derneği üyelerinin yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünlerin, Sultanhanı ve Taşpınar halılarının, Aksaray Belediye Başkanlığı AKMEK Kurslarında eğitim gören kursiyerlerin yaptığı hediyelik eşyaların satışa sunulduğu kermese tüm Aksaraylı hemşerilerimizi davet ettiler.

Emniyet Genel Müdürü Sayın Selami ALTINOK’un eşi Gülhan ALTINOK ile birlikte Aksaray ilimizin yöresel ürünlerinin sergilendiği standı onurlandıran Sayın Emine ERDOĞAN standımızda bulunan el yapımı Sultanhanı ve Taşpınar halılarına özel ilgi gösterdi. Standımızdan halı satın alan Sayın Emine ERDOĞAN’a Şehit Emniyet Müdürümüz Önder GÜZEL’in eşi Yeşim GÜZEL halı hediye etti.

AK Parti Aksaray Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Sayın İlknur İNCEÖZ Aksaray POLED standını ziyaret ederek alışveriş yaptı. Aksaray Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Cihangir ŞİMŞEK’in Cumhurbaşkanımızın kara kalem çalışması tablo ve ilimiz Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisinin yazmış olduğu şiir Sayın Emine ERDOĞAN’a takdim edildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021