SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Pembe Panter Çocuk Tiyatrosu Aksaray’da

Pembe Panter Çocuk Tiyatrosu Aksaray’da

A - +

Aksaray Haberleri - 18.05.2015 - 12:24

Pembe Panter Çocuk Tiyatrosu Aksaray’da

Tiyatro Arkadaş Gösteri Sanatları Merkezi, Aksaray’da binlerce çocuğu çizgi film kahramanı Pembe Panter ile buluşturarak hoşça vakit geçirmelerini sağladı.

Aksaray Belediyesi Tiyatro Salonunda düzenlenen “Pembe Panter Zümrütkent’te” Çocuk Tiyatrosu gösterisine çocuklar kadar velilerde büyük ilgi gösterdi.

Salonu dolduran çocuklar, Çizgi film dünyasının sevimli kahramanlarında Pembe Panter’in Zümrütkent’te ki macerasını izlemeden önce Uğur Sertelli ve Denizcan Polat’ın sahnede bir grup çocukla birlikte yaptığı müzikli gösterilerle keyifli dakikalar geçirdiler.

Pembe Panteri izlerken küçücük yürekleri heyecanla dolup taşan çocuklar, oyun sırasında yaşadıkları mutlulukla salonu kahkaha ve alkışlarla inlettiler.

Program sonrası bir açıklama yapan bazı öğrenci velileri, geçen ay Aksaray’da sahnelenen ve çok büyük ilgi gören Taş Devri çocuk tiyatrosunun ardından şimdi de Pembe Panter adlı oyunun gösterilmesinin çocuklar adına çok sevindirici bir hizmet olduğunu ifade ederek

“Çocuklarımıza böylesine güzel bir imkân sağlayan Tiyatro Arkadaş Gösteri Sanatları Merkezi yetkililerine ve oyuncularına yürekten teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız burada sadece gösteri izlemekle kalmıyorlar Sahnede yer aldığı gibi kötülüklerin karşısında daima iyiliğin kazandığının önemini bir kez daha kavramış oldular. “şeklinde konuştular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021