SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Pektaş “Başkanımıza Asfalt İçin Teşekkür Ediyoruz”

Pektaş “Başkanımıza Asfalt İçin Teşekkür Ediyoruz”

A - +

Aksaray Haberleri - 26.04.2015 - 9:46

Pektaş “Başkanımıza Asfalt İçin Teşekkür Ediyoruz”

Aksaray Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Ahmet Pektaş ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ahmet Pektaş ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “ Aksaray Sürücü Kursları ve Derneği yönetimi olarak Başkanımızı ziyarete geldik. Aksaray’da 20 sürücü kursumuz var. Dernek olarak onları temsil ediyoruz. Ziyaretimizin amacı Çarşamba pazarına yapılan asfaltla ilgili. Belediyemizin desteği olmasaydı asfalt atılmayacaktı. Atılan asfalttan dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yine Aksaray’ımıza ve halkımıza yapılan hizmetlerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Sürücü Kursları Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi

“ Daha önce Cumartesi Pazarının olduğu yerde sürücü kurslarının bu tür faaliyetleri yapılıyordu. Fakat tesisin eski olması ve ihtiyaçlara cevap verememesinin yanı sıra aynı zamanda trafiği aksatan çalışmalar oluyordu. Çarşamba Pazarının olduğu yere dernek yönetimi tarafından bir tesis yapıldı. Biz orada çevre düzenlemesi ile rampasını, ardından kaldırımını yaptık. Farklı düzenlemelerle daha rahat ve daha güzel bir hizmet sunulması için güzel bir çalışma yaptık. Bu çalışmayla inşallah sürücülerimiz daha rahat daha konforlu bir şekilde hizmet edecekler.” Dedi.

Yapılan açıklamaların ardından Aksaray Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Ahmet Pektaş, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya hem asfalt için hem de Aksaray’a yaptığı hizmetler için teşekkür ederek günün anısına plaket verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021