SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Pekmez ve Beraberindeki Heyet Yamaç Paraşütü Dünya Kupası’nı takip etti

Pekmez ve Beraberindeki Heyet Yamaç Paraşütü Dünya Kupası’nı takip etti

A - +

Aksaray Haberleri - 11.09.2018 - 10:34

Pekmez ve Beraberindeki Heyet Yamaç Paraşütü Dünya Kupası’nı takip etti

Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu programı içerisinde yer alan Paragliding World Cup Yamaç Paraşütü Dünya Kupası, Aksaray Valiliği koordinasyonunda, Aksaray Belediyesi, Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF), Türk Hava Kurumu (THK) işbirliğinde Hasandağı’nda düzenleniyor.

Vali Aykut Pekmez beraberinde Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık ile birlikte Hasandağı’nda bulunan yamaç paraşütü atlama noktasını ziyaret ettiler.

Paragliding World Cup Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası için Aksaray’a 30 ülkeden 130 yamaç paraşütü pilotu geldi. Düzenlenen dünya şampiyonasının Aksaray’da yapılıyor olmasının Aksaray’ın Hasandağı’nın hava sporları için önemli bir merkez olduğunu gösterdiğini vurgulayan Vali Pekmez, 2004 yıllından itibaren Aksaray da başlayan yamaç paraşütü yarışmaları bu yıl dünya şampiyonası olarak daha kapsamlı daha profesyonel hale geldiğini belirterek “Bu yarışma için katkıda bulunan kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılan bütün sporculara başarılar diliyorum.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021