SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Pekmez Hanımefendi Kurs Gören Yetim Annelerini ve Bayan Esnafı ziyaret etti

Pekmez Hanımefendi Kurs Gören Yetim Annelerini ve Bayan Esnafı ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 27.02.2018 - 10:11

Pekmez Hanımefendi Kurs Gören Yetim Annelerini ve Bayan Esnafı ziyaret etti

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi, beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın’ın eşi Zelihan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül, Aksaray Halk Eğitim Merkezi Müdürü Azmi Arı ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Köksal ile birlikte İHH İnsani Yardım Derneğinin evinde Halk Eğitim Merkezi tarafından yetim annelerine verilen ‘Çocuk Bakım Elemanı’ kursunu ziyaret etti.

Kurs organizatörü Semiha Keleş, Yeşim Pekmez Hanımefendi ve beraberindekilere kurs hakkında bilgiler verdi. Kursun toplam 9 ay süreceğini, toplamda 23 kursiyerin bulunduğunu belirten Keleş; “Kurs bitiminde yetim annelerimiz sertifikalı bakım elemanı olacaklar ve bu sertifika ile iş bulabilecekler. Ayrıca İŞKUR’un destekleri ile kursiyerlerimize 25 TL günlük harçlıkları da veriliyor” dedi.

Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın’ın eşi Zelihan Akın ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül ile daha sonra KOSGEB Girişimcilik Eğitim Programı’na katılarak sertifikasını alıp KOSGEB desteği ile kendi işyerini açan Ayşe Kalkanın “Hatır Kahve” adlı işyerini ziyaret etti.

Yeşim Pekmez Hanımefendi ve beraberindekiler sıcak soğuk içecek ve gıda hizmetleri veren Ayşe Kalkan ile bir süre sohbet ettikten sonra Kalkan’a iş hayatında başarılar dilediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021