SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Paslı Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti

Paslı Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 18.02.2016 - 9:59

Paslı Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti

Aksaray’da faaliyet gösteren basın yayın kuruluşlarına ziyarette bulunmak üzere, Aksaray’a giden Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü Cemil Paslı ile Şube Müdürleri, Aksaray Valisi Şeref Ataklı’yı makamında ziyaret etti.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü Cemil Paslı ile Şube Müdürleri Necati Gökçelik ve Okan Çamsoy, Aksaray’da faaliyet gösteren basın yayın kuruluşlarına yapacağı ziyaret öncesinde, Aksaray Valisi Şeref Ataklı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü Cemil Paslı, İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında Vali Ataklı’ya bilgi verdi. Paslı, Aksaray’da 11 gazete ve uydudan yayın yapan 2 televizyon kanalının yanı sıra, yazılı ve işitsel olarak dergi, radyo yayıncılığı ve internet gazeteciliği alanında da basın yayın kuruluşlarının faaliyette bulunduğunu belirtti. Aksay’da 3’ü sürekli olmak üzere, 14 sarı basın kartı sahibi basın mensubunun bulunduğunu da ifade eden Paslı, Aksaray’ın basın yönünden geniş potansiyele sahip olduğu söyledi. Konya, Aksaray ve Karaman İllerinin tarihi, kültürel ve sosyolojik açıdan geçmişten gelen birlikteliği olduğunun altını çizen Paslı, Konya, Aksaray ve Karaman için gelecek vadeden “Yeni Marmara” projesinin gerçekleşmesi için, el ele, gönül gönüle bu hedefe birlikte yürüyeceklerini de sözlerine ekledi.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, yaklaşık beş yıl Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Genel Sekreterliği görevinde bulunduğunu ve basın sektörünü yakından tanıdığını ifade etti. Vali Ataklı, Aksaray’da güçlü bir basın yapılanmasının olduğunu belirterek, şehrin kalkınmasına ve gelişmesine yönelik olarak basın yayın kuruluşlarıyla uyumlu bir şekilde çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021