SON DAKİKA
Ana Sayfa » Köşe Yazarları » Partide ağır abı çok!

Partide ağır abı çok!

Yaşar Sarıkaya

Yaşar Sarıkaya

tüm yazıları
A - +

Köşe Yazarları - 22.05.2017 - 12:16

AK Parti’nin tabanı patlamaya hazır volkan gibi. Yüzlerce, binlerce ağır abilik ve ablalık yapacak yetenek var partinin tabanında. Yeter ki önlerini açın. 7 Haziran seçimlerinde danışmanlarınızdan sıra gelmediği için arka sıralara koyduğunuz genç aynı zamanda tecrübeli bir sürü kardeşimiz var.
Yeniden seçim olacağı güçlü bir şekilde gündeme gelince AK Parti’de bir hareketlenme başladı. Yok neymiş eski ağır abiler yeniden siyasete dönsün, 7 Haziran’da üç dönemini dolduranlar kalsın, onlara çok ihtiyacımız var!

Bu parti, geçmişte Refah Partisi’nde yapılan aynı hatalar yüzünden kuruldu. Aksaçlı ve aksakallılar koltukları bir türlü bırakmayınca yenilikçi bir grup çıktı yeter artık diyerek bunlara kafa tuttu. Kimdi yenilikçiler diye soracak olursanız! Onla,r 2001 yılında AK Parti’yi kuranlardı.

Eğer bu parti yeni ağır abiler yetiştiremeyecekse ve 70’ine dayanmış emekli siyasetçilere kalacaksa, çok sürmez yakında yeniden bir yenilikçi gurup çıkar AK Parti’yi o ağır abiler dediklerinize bırakır gider.

Giderken de çok güçlü bir şekilde giderler. Bu yenilikçi grup, halkın gücünü de arkasına alarak ülkemizi yöneten bu aksakallı ve aksaçlılardan hizmet bayrağını da alır öyle giderler.

Dünyanın en büyük STK’sıyız diye övüneceksin ama yeni ağır abiler yetiştiremeyeceksin. Bu ne yaman çelişki!

Ayrıca partinin tabanı patlamaya hazır volkan gibi. Yüzlerce, binlerce ağır abilik ve ablalık yapacak yetenek var partinin tabanında. Yeter ki önlerini açın. 7 Haziran seçimlerinde danışmanlarınızdan sıra gelmediği için arka sıralara koyduğunuz genç aynı zamanda tecrübeli bir sürü kardeşimiz var. Hatta listelere yazmadıklarınızın içinde bile ağır abilik ve ablalık yapacak çok isim var. Gerçek anlamda ağır abilik ve ablalık yapacak bu insanları biraz adaletli olun da önümüzdeki seçimde önlere koyun bence.

Emekli olan bu ağır abilerimize tören düzenleyerek hizmetlerinden dolayı plaket te verdiniz. Onları listelere yazdığınızda plaketleri geri mi alacaksınız! Çok istiyorsanız siyaset akademilerinde tecrübelerinden yararlanırsınız olur biter.

Ya da bir şey yapmak zorundalar mı? Anlamadım gitti.

Ülkemizde emeklik diye bir mühesese var…

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com
SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021