SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Parti İçi Eğitim Kampında Değerlendirme ve İstişare Toplantılarımız Devam Ediyor”

“Parti İçi Eğitim Kampında Değerlendirme ve İstişare Toplantılarımız Devam Ediyor”

A - +

Aksaray Haberleri - 03.02.2015 - 12:53

“Parti İçi Eğitim Kampında Değerlendirme ve  İstişare Toplantılarımız Devam Ediyor”

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay yayınladığı basın bildirisinde, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Genel Meclis Başkanı, Merkez İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yürütme Kurulu üyelerimiz ile birlikte iki günlük İstişare, Değerlendirme ve Eğitim Kampı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Seçim hazırlıkları kapsamında: 2015 genel seçimleri için yapılacak çalışmaların nasıl olacağı hususunda istişare toplantısı yapılarak seçim döneminde izlenecek adımların planlanma çalışmaları yapılmış oldu. kamp programında Cumartesi günü Kırşehir Makissos Otelde teşkilat üyeleriyle bir araya geldiklerini belirten İl Başkanı, Başarılı hizmetlerin arkasında büyük bir beyin gücü ve kendini yetiştirmiş Ak Kadrolar olduğunu belirtti. Hem varolanı muhafaza etmek hem de daha ileriye gitmek için bir an bile duraksamadan çalışacaklarını ifade etti.

Bu tür toplantıların ve eğitim kamplarının teşkilat dinamizmini ve çalışma gücünü arttırdığını, kaynaşmaya, kardeşliğe ve başarıya ulaşmada bir araç olduğunu, Bu ülke için yapılacak çok fazla iş olduğunu, sabır, metanet ve itidalli olmanın altını çizdi. Ülkemiz için boşa harcanacak bir dakikamız dahi yok diyen Karatay, tahriklere ve boş sözlere kapılmadan bu kurumsal kimliğin altında ülkemizin geleceği için çaba sarf eden teşkilatımız hedef 2023 vizyonu için daha çok çalışacaklarını belirtti.

Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları ve gruplarının yapmış oldukları çalışmalarda seçime ait her ay için aylık aylık planlarını hazırlayarak seçim takvimlerini oluşturduklarını belirtti.

Akşam toplantısına Aksaray Milletvekili, Meclis Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı İlknur İnceöz Kamp’a ziyarette bulunarak tüm birim başkanlarıyla tek tek sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021