SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Palta Milletvekili A.Adaylığı başvurusunu yaptı

Palta Milletvekili A.Adaylığı başvurusunu yaptı

A - +

Aksaray Haberleri - 16.02.2015 - 13:26

Palta Milletvekili A.Adaylığı başvurusunu yaptı

7 Haziranda yapılacak Genel Seçimlerinde Meclise girmek için, bürokrasiden istifalar ardından müracaatlar da gelmeye başladı.
Birçok isim, adaylık başvurusunun son günü olması sebebiyle istifalarını sundu. Milletvekilliği Aday Adayı olma yolunda istifasını sunan isimlerden biriside eski belediye başkanı Nevzat Palta oldu.
Ak Partiden iki dönem belediye başkanlığı yapan eski belediye başkanı Nevzat Palta, 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde Aksaray’da Ak Parti ‘den Milletvekili Aday Adayı olmak için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığındaki görevinden istifa etti.
Eski belediye Başkanı Nevzat Palta, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. 7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi AK Parti’den milletvekili aday adayı olacağı için görevinden istifa eden Bugün Ak Parti İl Binasında açıklama yaparak Aksaray Milletvekili aday adaylığını ilan etti; Palta, “ Belediye başkanlığı dönemimde olduğu gibi bu günde birlikten ve berberlikten yanayım, çizgimizi hiç bozmadım. Aldığım bu karar ile birlikte seçimlerin Cenab-ı Hak’tan hayırlara vesile olmasını dilerim. Çünkü kimseye kinimiz yoktur, garezimiz yoktur, kıskançlığımız yoktur.
Sevdamız memleket ve millete hizmettir. Ak Partide iki dönem başarılı bir belediye başkanlığı yaptım ve bu günde Ak Parti Aksaray Milletvekili aday adayıyım ve tüm hemşerilerimizin gönüllerine talibim “dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021