SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Palta Gaziler Günü münasebeti ile mesaj yayınladı

Palta Gaziler Günü münasebeti ile mesaj yayınladı

A - +

Aksaray Haberleri - 18.09.2015 - 11:07

Palta Gaziler Günü münasebeti ile mesaj yayınladı

Aksaray Milletvekili Nevzat Palta’ nın Gaziler Günü münasebeti ile mesaj yayınladı.

Palta yayınladığı mesajda

“Hürriyet ve İstiklal Benim Karakterimdir” diyerek Milli Mücadeleyi başlatan Devletimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ e, Sakarya Meydan Savaşından sonra, 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nce “Gazilik” unvanı verilmiştir. Bu karar devletimizin ve milletimizin gazilerimize verdiği önemin, onlara duyulan minnet ve şükran duygularının ifadesidir.

Tarih boyunca hür ve bağımsız olarak yaşamış olan Yüce Türk Milleti canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını hedef alan her saldırıyı binlerce şehit verme ve gazi olma pahasına korumasını bilmiştir. Dün Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Kore’de, Kıbrıs’ta Vatanın müdafaası ve Dünya barışı için şahadete ulaşan ve “Gazi” olarak dönen kahraman evlatlarımız, bugün ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak için fırsat arayan dış güçlerin desteklediği kanlı terör örgütüne karşı mücadele yürütmektedir. Bu mücadelede yüzlerce evladımız şehit olurken, yüzlercesi de “Gazilik” mertebesine ulaşmıştır.

Herkes bilmelidir ki; her ne şekilde olursa olsun, Vatanımızın bütünlüğünü hedef alan güçler, kahraman güvenlik güçlerimiz ve Vatansever Türk insanının mücadele azmi ve kararlılığı karşısında yok olmaya mahkûmdurlar. Dış güçlerin maşası haline gelen hainler Yüce Türk adaleti karşısında mutlaka hesap vereceklerdir. Halkımızın birlik ve beraberliği ile Büyük ATATÜRK’ ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti onun gösterdiği hedeflerde ilerleyerek dünyanın güçlü bir ülkesi olarak sonsuza kadar yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimizi de saygıyla selamlıyorum.”dedi

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021