SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Özel Yurtlara Üniversiteden ambargo

Özel Yurtlara Üniversiteden ambargo

A - +

Aksaray Haberleri - 09.08.2017 - 12:14

Özel Yurtlara Üniversiteden ambargo

Aksaray Üniversitesi 2017-2018 eğitim öğretim yılına hazırlıklarını sürdürürken Aksaray’da faaliyet gösteren özel yurtlara üniversiteden bir ambargo geldi.
Aksaray’da faaliyet gösteren özel öğrenci yurtları, her yıl kayıt döenminde Üniversite tarafından tahsis edilen (Ücret mukabilinde) yerlerde standlar açarak öğrencilere yurtlarını tanıtma fırsatı buluyorlardı. Bu yıl Özel yurtlara böyle bir imkan verilmeyeceğini duyan özel yurt sahipleri çaresiz kaldıklarını beyan ettiler.
Bir grup özel yurt sahibi gazetemizi ziyaret ederek şunları söylediler; Her yıl üniversite tarafından gösterilen yerlere standlar açarak Aksaraya gelen öğrencilerimize yurtlarımızı tanıtma imkanı buluyor ve öğrenciler tercihlerini bu şekilde karar veriyorlardı. Bu yıl ise bu şekilde bir stand açma imkanının verilmeyeceğini söylediler. Defalarca Rektör beyden randevu talep etmemize rağmen randevumuza geri dönüş yapılmadı. Bizler Aksaray’ın gelişimine katkı sağlamak için öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamak ve milyarlarca yatırımlar yaparak eğitim ve öğretim yılında katkı sağlamaya çalışan yurtlarız. Buna rağmen bu yıl neden böyle bir karar alınmış anlayamadık. Üstelik bu standalarımızı açarken bile üniversite bizlerin üzerinden bir gelir elde etmektedir. Bizler buradan sizler aracılığıyla bu mağduriyetimizi seslenerek başta Aksaray Valisi Aykut Pekmez beye, Aksaray Belediye başkanı Haluk şahin Yazgı beye, Aksarayın milletvekillerine ve Ak Parti il başkanına bizlere bu konuda destek olmalarını ve gerekli girişimlerin yapılması konusunda onlara olan güvencemiz tamdır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021