SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Özel İdare Levha Montaj Çalışmaları Devam Ediyor

Özel İdare Levha Montaj Çalışmaları Devam Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 24.12.2015 - 10:20

Özel İdare Levha Montaj Çalışmaları Devam Ediyor

Aksaray İl Özel İdaresi, vatandaşların trafikte daha güvenli bir sürüş yaşamaları için köy yollarını, trafik levhalarıyla donatıyor. Köy yollarındaki Trafik levhalarının baştan sona yenilenmesi için başlatılan çalışma kapsamında il merkezi ve ilçelere bağlı köy yollarında hummalı bir mesai başlatıldı. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen trafik işaretleme çalışmalarıyla köy yollarının daha güvenli ve konforlu hâle getirilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda altyapı çalışmalarıyla birlikte trafik işaretleme çalışmaları koordineli bir şekilde yürütülüyor.

Yetkililer, tüm köy yollarında levhaların kısa sürede yenilenmesi için çalışma başlattıklarını belirtti. Bu amaçla Aksaray Ağaçören, Eskil, Gülağaç, Güzelyurt, Ortaköy ve Sarıyahşi, ilçe ve köy yollarında 133 Adet Yön Levhası, 105 Adet Yol bilgi levhası ve 476 Adet Omega direk çalışması, ayrıca 125 Adet Tehlike viraj levhası, 50 Adet Köprü yaklaşım levhası, 180 Adet Öndeki Taşıtı geçmek yasaktır levhası, 90 adet Azami hız ve 134 Adet her iki taraftan daralan (t4a) levha çalışmasının yapıldığı bildirildi. Yetkililer, “Sürücülerin gece ve gündüz rahatlıkla görebileceği şekilde reflektif malzemelerden yapılan levhalar, Karayolları standardında yer alan en üst özellikleri taşıyor. Vatandaşlarımızın emniyetli bir şekilde ulaşım yapabilmesi için gerekli işaretler tespit edilip montajları sürdürülmekte olduğu bildirilmiştir.

Yine trafik işaretleme çalışmalarının kış mevsimi boyunca, hava ve yol koşulları izin verdiği müddetçe devam edeceği kaydedildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021