SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Özel Çocukların Yaz Kursu Başladı

Özel Çocukların Yaz Kursu Başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 04.07.2019 - 14:33

Özel Çocukların Yaz Kursu Başladı

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği’nin her yaz Yetim çocuklara ve gençlere yönelik yaz kursları başladı. An itibariyle 112 çocuk ve gencin bulunduğu kursta manevi eğitimlere ağırlık verildiği belirtildi.
İHH ÇOCUK ve Genç İHH Yaz Kursları hakkında bilgi veren Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder ÖZKAN, amaçlarının Asımın Nesli diye adlandırılan bir neslin yetiştirilmesi ve ülkemize hayırlı hizmetler sunacak seviyeye ulaşmalarına yardımcı olmak olduğunu söyledi. Eğitimin dünyanın en zor işi olduğunu vurgulayan Özkan, Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliğinde yürütülmekte olan Yetim Projesi kapsamında, özel emanetlere maddi desteğin yanısıra iyi insanlar olma yolunda manevi eğitimin de verildiğini sözlerine ekledi. Beş yıldır aksamadan devam eden kursların meyvesini verdiğini, çocuklarda oldukça olumlu gelişimlere şahit olduklarını ifade eden İHH Başkanı Özkan, an itibariyle Aksaray doğumlu 375 özel çocuğa aylık 125₺ burs desteği sağlandığını, bununla birlikte Genç yetimlerle birlikte toplam 850 özel emanetle ilgilendiklerini hatırlattı.
Aksaray İHH Başkanı, yaz kursunun giderlerinin oldukça yüksek olmasından dolayı Aksaray’lı hayırseverlere seslenerek: “Bu çocuklar tüm Aksaray’lılara Allah’ın özel emanetleri oldukları için, bizler gönüllü dostlarımızla eğitimlerini verirken, servis, yemek, gezi, etkinlik, vb giderlerin karşılanması için halkımızdan destek bekliyoruz.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021