SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Özel Çocuklar Fidan Diktiler

Özel Çocuklar Fidan Diktiler

A - +

Aksaray Haberleri - 15.04.2019 - 12:01

Özel Çocuklar Fidan Diktiler

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği bünyesinde ilgilenilen Aksaray doğumlu Yetim çocuklar bu haftasonu bahar şenliği ile dolu dolu bir gün yaşadılar.
Aksaray İHH Yetim Birimi, Genç İHH Birimi ve Arama Kurtarma Birimi işbirliğinde özel çocuklara sürprizlerle dolu bir gün yaşatıldı.
Etkinlik hakkında bilgi veren İHH Başkanı Önder ÖZKAN, 2019 Yetim Dayanışma Günleri adıyla dünya genelinde hamiliği yapılan Yetim emanetlere özel çeşitli etkinlikler yapıldığını belirtti.
Aksaray’da da 4 yıl önce “Yeşeren Ümitler Fidanlığı” adıyla çocuklara özel bir fidanlık oluşturduklarını söyleyen Özkan, ilk olarak fidanlıkta boş yerlere yeni fidanlar dikildiğini, böylelikle amaçlarının çocuklara hem çevre bilinci hem de fidan dikme alışkanlığı edindirmek olduğunu ifade etti.
Fidan dikimini müteakip Kılıçaslan Parkında piknik ve oyunlarla eğlenceli vakit geçiren özel çocukların oldukça mutlu oldukları gözlendi.
Aksaray İHH Başkanı Önder ÖZKAN, Aksaray’lılar olarak herkese emanet olan Yetim çocukların, her hangi bir kötülüğe maruz kalmadan hayata kazandırılmalarının büyük bir emek gerektirdiğini söyledi. Özkan, toplumun iyiliklerle dolu olmasının, ancak herkesin elini taşın altına koymasıyla mümkün olabileceğini, bu yüzden Aksaray’lı hayırseverlerin İnfak ederken bu özel emanetleri de hatırlamalarını temenni ettiklerini sözlerine ekledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021