SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Oyun Alanları Ve Parklar Yenileniyor

Oyun Alanları Ve Parklar Yenileniyor

A - +

Aksaray Haberleri - 03.08.2015 - 13:00

Oyun Alanları Ve Parklar Yenileniyor

Aksaray Belediyesi, 100 park’lık dev ihale ile aldığı oyun ve spor aletlerini gerekli görülen bölgelere monte etmeye başladı. Park Bahçeler Müdürlüğü, son olarak Ereğlikapı Mahallesi sakinlerinin yoğun talebi üzerine mahallenin belirli bölgelerine spor alanı ve oyun parkı kurarak insanların hizmetine sundu.

Her yaştan erişkin insanın rahatlıkla kullanabilmesine olanak sağlayan ve ergonomik tasarımlarla üretilen spor aletleri, Aksaray’da birçok mahallede çocuklar için kurulan oyun parkı sahası içinde insanlara hizmet veriyor. Aksaray Belediyesi, çocuklar için oyun sahası oluştururken sağlıklı yaşamı desteklemek için oyun parkı içine fitnes spor aletleri kurulumunu yapıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çocukların oyun parkı konusunda ısrarcı olmasının yanı sıra ev hanımlarından spor aletlerinin kurulması yönünden yoğun bir talep geldiğini açıkladı. Başkan Yazgı, Belediye olarak tüm insanlarının faydalanabileceği ortak noktalara parkın yapımı ve sağlıklı yaşamı destekleyen spor aletlerinin kurulunun süreceğini bildirdi. Belediye, bu hizmet sayesinde modern çağa uygun olarak oyun park sahalarını da yenilemiş oluyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021