SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Otoparkların Sorumluluk Sigortası varmı?

Otoparkların Sorumluluk Sigortası varmı?

A - +

Aksaray Haberleri - 18.07.2018 - 11:14

Otoparkların Sorumluluk Sigortası varmı?

Aksaray’da faaliyet gösteren Otoparklarda Otopark sorumluluk sigortaları varmı?.
Otopark sorumluluk sigortası; Otoparka emanet edilen araçların giriş-çıkış ve manevraları esnasında çarpma ve çarpılma sonucu meydana gelebilecek maddi zararları teminat altına alır.
Otopark/garaj ile ilgili mesleki faaliyette bulunanların yaptırmak zorunda olduğu trafik sigortasını yaptırmak zorundadırlar.
Buna rağmen Aksaray’da faaliyet gösteren otoparkların bazılarında yazılan levhalarda kaza sonucu oluşabilecek hasarlardan sorumlu değiliz yazılmakta.
Haber merkezimize ulaşan şikayetlerde vatandaşlar; Aksaray’da zaten yeterince otopark sorunu mevcut. Buna rağmen bulunan otoparklara da araçlarımızı güvenle bırakıp gidemiyoruz. Bazen aracımızın başına tekrar döndüğümüzde görüyoruz ki diğer araçlar manevra veya giriş çıkışlar da aracımıza ya sürte biliyorlar yada çarpa biliyorlar. Madem otoparkın hiç bir sorumluluğu yok neden bizden ücret alıyorlar. Eğer sigortaları varsa neden o tür levhalar asıyorlar. Başta Aksaray Belediyesi bile bu sigortayı yaptırmıyorsa özel işletmecilere diyebileceğimiz bir konu ok. Sizler aracılığıyla bu konunun bir an evvel çözüme kavuşacağına inanıyoruz dediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021