SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Oto Pazarı ve Hayvan Pazarı Geçici Olarak Kapatıldı

Oto Pazarı ve Hayvan Pazarı Geçici Olarak Kapatıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 21.03.2020 - 11:07

Oto Pazarı ve Hayvan Pazarı Geçici Olarak Kapatıldı

Aksaray Belediyesi, Korona virüsünün yayılımcı etkisini ortadan kaldırmak amacı ile aldığı tedbirlere bir yenisini daha ekleyerek oto pazarını ve hayvan pazarını geçici olarak kapatma karar aldı.

Vatandaşların sağlığını korumak amacı ile korona virüsüne karşı tedbir amaçlı dezenfeksiyon çalışmaları, bilgilendirme çalışmaları, yaşlıların evlerinden çıkmamaları için sosyal çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi tedbir amaçlı oto pazarının ve hayvan pazarının geçici olarak kapatılacağını duyurdu.

Aksaray Belediyesi Yetkililerince; ‘’Koronavirüs (Kovid19) salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacı ile vatandaşların toplu olarak bulunabilme ihtimali ile oto pazarları ve hayvan pazarları geçici olarak kapatılacaktır.’’ açıklaması yapıldı.

Tedbir amaçlı uygulanan geçici kapatma işlemleri dolayısı ile alınan kararlar doğrultusunda çalışmalar yürüten zabıta ekipleri kapatma kararı alınan noktalarda hassasiyetle denetleme işlemlerini gerçekleştiriyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021