SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » OSİAD Enerji’de Aksaray’ın en Büyük Yatırımına Hazırlanıyor

OSİAD Enerji’de Aksaray’ın en Büyük Yatırımına Hazırlanıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 29.12.2015 - 10:05

OSİAD Enerji’de Aksaray’ın en Büyük Yatırımına Hazırlanıyor

Aksaray Organize Sanayi iş Adamları Derneği ( OSİAD ) başkanı Serdar ÖNGÜN ve beraberindeki Yön.Kur.Üyeleri Kenan Oruç, Alparslan Bayraktar Seyfettin Karagöz,Murat Ulu ,Haluk Özkılıç ve Abdülselam Çelik ile birlikte kısa bir süre önce göreve başlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Sn.Ali Rıza Alaboyunu makamında ziyaret ettiler.

Karşılıklı sohbet havasında geçen görüşmede OSİAD BaşkanıSerdar Öngün Aksaray’ımıza Enerji üzerine yatırımlar yapmak istediklerini ve ellerinde bu konuyla ilgili projelerinin olduğunu Sn.Alaboyuna ileterek pojeler hakkında detaylı bilgileri aktardı OSİAD olarak hayata geçirmeyi düşündüğümüz projelerimiz için Enerji Bakanlığımızın ve siz değerli Bakan vekilimiz ve hemşehrimizin desteklerini arkamızda görmek isteriz dedi.

Sn.Alaboyun OSİAD’ ın inceleyip ve birifing aldığı projeleri hakkında olumlu yaklaşımlarda bulunarak Türkiye’mizin Enerji konusunda dışa bağımlılığının mümkün olan en kısa sürede ortadan kaldırılmasının gerektiğini söyleyerek bu konu üzerindeki bütün çalışmaların her zaman ve her koşulda destekleneceğini belirterek iş adamlarımızın hazırlamış olduğu projelerin desteklenmesi ve hayata geçirilmesi konusunda bakanlığı ve şahsı adına en kısa zamanda harekete geçeceklerini belirtiler.

OSİAD Başkanı Serdar ÖNGÜN ve Enerji ve Tabii Kayanakalr Bakan Yrd.Ali Rıza alaboyun karşılıklı olarak ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek başarı dileklerinde bulundular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021