SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » OSB’nin sorun ve ihtiyaçları ile yatırımcıların talepleri görüşüldü

OSB’nin sorun ve ihtiyaçları ile yatırımcıların talepleri görüşüldü

A - +

Aksaray Haberleri - 11.05.2017 - 9:36

OSB’nin sorun ve ihtiyaçları ile yatırımcıların talepleri görüşüldü

Aksaray Organize Sanayi Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Pekmez başkanlığında OSB Bölge Müdürlüğünde yapıldı.

Toplantıya Aksaray Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Şahin Yazgı, Yönetim Kurulu Üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, OSB Müdürü Ayhan Ermiş katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından OSB içerisinde yaptırılan okul, sosyal tesislerin kiraya verilmesi, denetim komisyonu raporlarının inceleme ve değerlendirilmesi, atıksu arıtma tesisi ve atıksu terfi istasyonu ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda yatırımcılardan gelen talepler değerlendirildi.

OSB’de üretim yapan firmalar ziyaret edildi

Vali Aykut Pekmez beraberinde Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve OSB Yönetim Kuruyu üyeleri ile birlikte; OSB’de üretim yapan fabrikaları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

MSB Metal ve Boya Sanayi Hasan Hilmi Ünlüer, Aytaç Makine Servet Şinik ile Bilyat Yatak ve Baza Recep Bilgiç ile görüşerek üretimleri hakkında bilgi alan Vali Pekmez ve beraberindeki heyet firmaların ürettiği ürünleri inceleyerek bilgi aldılar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021