SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » OSB’nin eksiklerin giderilmesi için gerekli çalışmalar yapılıyor

OSB’nin eksiklerin giderilmesi için gerekli çalışmalar yapılıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 29.02.2016 - 14:38

OSB’nin eksiklerin giderilmesi için gerekli çalışmalar yapılıyor

OSB yönetim kurulu toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında yapıldı. OSB Bölge Müdürlüğünde yapılan toplantıya OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve OSB Bölge Müdürü İstem Çağlar katıldı.

Gündemdeki konuları değerlendirdiklerini ifade eden Vali Şeref Ataklı toplantı sonunda yaptığı açıklamada, organize sanayi bölgesinin eksikliklerinin giderilmesi için gayret gösterdiklerini söyledi.

Yatırımcılardan gelen talepler ve OSB’nin genel ihtiyaçları konusunda değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Vali Ataklı; “Bölgenin eksiklerin giderilmesi adına yeni adımları atıyoruz. İmar değişikliği ile ilgili çalışmalar sürüyor” dedi.

Vali Ataklı OSB içerisinde yapılacak çalışmalarda kullanılmak üzere 1 adet kepçe ve 1 adet römorklu traktör alınacağını ifade ederek, OSB de ihtiyaç duyulan sosyal tesislerin yapımının tamamlandığını yakında bu tesislerin hizmete gireceğini belirtti.

Vali Ataklı Aksaray OSB’nin gelişmeye ve iyileşmeye devam ettiğini vurgulayarak OSB yönetim kurulunun da sorun ve eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021