SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ortaköylü Tepkisini Gösterecek!

Ortaköylü Tepkisini Gösterecek!

A - +

Aksaray Haberleri - 24.08.2015 - 13:07

Ortaköylü Tepkisini Gösterecek!

Ortaköy’de 30 Ağustos Pazar günü saat 18.00’da Ortaköy Yunus Emre Merkez Park önünden teröre tepki yürüyüşü düzenlenecek.
Ortaköy Merkez Yunus Emre Park önünde binlerce Ortaköy’lünün toplanması bekleniyor.
YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR
Ortaköylüler bu sessizliğe ‘dur’ demek için sosyal medya üzerinden oluşturdukları etkinlikler ile birçok kişi ile iletişime geçerek gerekli bilgiyi verdi. Yapılacak olan yürüyüşe en az 5 bin Ortaköy’lünün katılması bekleniyor.
ORTAKÖY ÖZÜRLÜLERİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN DAVET
Ortaköy Özürlüleri Yardımlaşma ve Dayanışma derneğini Ortaköylüleri yürüyüşe davet etti. “Ülkemizde son günlerde yaşanan kan revan gözyaşı ve gelen şehit haberlerine tepki olarak “Şehit vermekten daha acı bir durum varsa, o da Şehit vermeye alıştırılmış bir toplum olmaktır” sözünden yola çıkarak Ortaköy’de 30 Ağustos pazar günü saat 18.00’da Ortaköy Merkez Yunus Emre Park önünde toplanarak öncelikle Kuran-ı Kerim okunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasına müteakip yaşanan terör olaylarına tepki yürüyüşü düzenleyeceğiz. Bayrağını al sende gel.” diyerek tüm Ortaköylüleri teröre karşı tepki yürüyüşüne davet etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021