SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ortaköy Yol yapımının ilk startı verildi

Ortaköy Yol yapımının ilk startı verildi

A - +

Aksaray Haberleri - 29.07.2015 - 18:49

Ortaköy Yol yapımının ilk startı verildi

Karayolları Genel Müdürlüğü ile Ortaköy-Aksaray arasındaki yol güzergahında arsa ya da tarlası olanlarla pazarlıklar başladı.Yunus Emre Kültür Merkezinde 28 Temmuz 2015 günü başlayan pazarlık süreci dört gün sürecek.
Ak Parti İlçe Başkanı Ali Rıza Özdemir yaptığı açıklamada” 29 Haziran 2015 tarihinde ihaleye çıkan yolumuzla ilgili kamuoyunda çok çeşitli spekülasyonlar yapılmıştı.Vatandaşlarımız dikkat ederlerse ihalesini bile seçim yatırımı denmesin diye seçimden sonra yaptık.Dün itibariyle de hak sahipleri ile görüşmeler başladı.Görüşmelerin ardından süratli bir şekilde yolumuzun yapım çalışmaları başlayacak.
Yol işinin hızlı bir şekilde gündeme alınması ve sürecin başlamasında ilgi ve alakalarını hiç kesmeyen bizlere sürekli destek olan Millletvekilimiz İlknur İnceöz ve İl Başkanımız Abdulkadir Karatay’a ve göreve gelir gelmez ilk olarak Ortaköy-Aksaray yoluna öncelik veren Bölge Müdürümüze tüm Ortaköylü vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.Yolumuz ilçemize hayırlı olsun.Ak parti olarak söz verdiğimiz tüm yatırımları hemşerilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021