SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ortaköy Türk Bayrağı ile donatılıyor

Ortaköy Türk Bayrağı ile donatılıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 22.08.2015 - 18:39

Ortaköy Türk Bayrağı ile donatılıyor

Aksaray Ortaköy İlçesinde son günlerde artan terör olayları ve gelen şehit haberlerine tepki için ilçedeki ev ve işyerleri Türk bayrakları ile donatılmaya başlandı.

Ortaköy halkı, Sosyal medya üzerinde Ortaköy Şehitlerine Sahip Çıkıyor Bayraksız Ev ve İş Yeri Kalmasın etkinliği başlatılarak katılan iş yerlerinin fotoğrafları yayınlanıyor… Her Türk evladı gibi bizde bu vatan uğruna canimiz pahasına varız.şehitlerimize Allahtan rahmet,ailelerine bas sağlığı dileriz.şehitler ölmez vatan bölünmez.Kimsenin de bu vatani bölmeye gücü yetmez.Hepimizin bildiği gibi son 30 yıldır ülkemizde vatan için bayrak için binlerce şehit verdik. Tüm şehitlerimizi rahmet ve gazilerimizi de minnetle anıyoruz. Siyasi iktidar, bütün fedakarlıkları göze alarak başlatmış olduğu barış süreci içerisinde terör olayları durmuş gibi gözükse de hainler her an her fırsatta yeniden ülkemizde kaos ortamı yaratmak için fırsat kollamak ve fiili olarak pervasız ve kahpece bir şekilde terör olaylarını gerçekleştirmektedir. Göndere çektiğimiz şanlı bayrağımız için hepimiz bu uğurda birer şehit adayıyız” diyerek kampanyaya tüm Ortaköylüleri davet ettiler.

.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021