SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ortaköy Belediye Başkanı ÜTÜK Kuran Okudu

Ortaköy Belediye Başkanı ÜTÜK Kuran Okudu

A - +

Aksaray Haberleri - 17.04.2015 - 20:38

Ortaköy Belediye Başkanı ÜTÜK Kuran Okudu

Aksaray’ın Ortaköy İlçesi Plevne mahalle muhtarları Ramazan Uğur’un babasının vefat etti. Bugün bir dizi ziyaret nedeniyle Ortaköy’e çıkarma yapan Aksaray MHP Teşkilatları MHP Aksaray İl Başkanı Ayhan Erel, İlçe başkanı Ferit Köse ve MHP Aksaray Milletvekili adayları Turan Yaldır, Tuğrul Karacer ve Kılıçaslan Ekin Ortaköy Belediye başkanı Mahmut Ütük’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarete muteakip Belediye başkanı Mahmut Ütük ve başkan yardımcısı Mehmet Ekici ile birlikte Plevne mahallesi muhtarı Ramazan Uğur’un babasının vefatı nedeniyle muhtar Uğur’a taziyede bulundular.
Taziye çadırında Ortaköy belediye başkanı Mahmut Ütük Kuran okudu. Kur’an okunmasına müteakip muhtar Ramazan Uğur MHP Aksaray teşkilatlarına, milletvekili adaylarına ve Ortaköy belediye başkanı Mahmut Ütük ve yardımcısı Mehmet Ekici’ye bu acılı günlerinde yanlarında olarak bu üzüntülerini paylaştığı için teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021