SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Onlıne Abonelikte Güvence Bedeline 3 Taksit İmkanı

Onlıne Abonelikte Güvence Bedeline 3 Taksit İmkanı

A - +

Aksaray Haberleri - 05.10.2018 - 10:38

Onlıne Abonelikte Güvence Bedeline 3 Taksit İmkanı

Enerya, www.enerya.com.tr adresi üzerinden doğal gaz aboneliğini gerçekleştirecek olanlara güvence bedelinde kredi kartına 3 taksit imkanı sunuyor. Kampanya, 30 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek.

Enerya, kış öncesi Aksaray’da online abonelikte doğal gaz güvence bedeline taksit kampanyası başlattı. Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan, “Aksaraylılar için özel bir kampanya düzenledik. Bu kampanya ile ekonomik ve konforlu bir yakıt olan doğal gazı, en uygun ödeme koşullarıyla Aksaraylılarla buluşturuyoruz. 30 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada Aksaraylılar, www.enerya.com.tr adresinden doğal gaz abonelik işlemlerini gerçekleştirirken güvence bedelini kredi kartına 3 taksitle ödeyebilecekler” diye konuştu.

Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan, Aksaraylıların artık müşteri hizmetleri ofislerine gelmeden kolayca abone olabileceklerini belirterek, şunları söyledi: “Doğal gaz dağıtım sektöründe bir ilki gerçekleştirdik. Doğal gaz abonesi olmak isteyen Aksaraylıları, 4 (dört) dakika gibi kısa bir sürede kendi işlemlerini yapabilecekleri 7/24 kesintisiz hizmet sunan güvenli ve konforlu bir platforma kavuşturduk. Doğal gaz ekonomisi ve konforunu yaşamak isteyenler müşteri hizmetleri merkezlerimize gelmeden web sitemizde yer alan online işlemler üzerinden evlerinden ya da ofislerinden kredi kartıyla ödeme yaparak doğal gaz abonesi olabilecekler. Kampanya döneminde abonelik işlemlerinde güvence bedelini 3 taksitle ödeyebilecekler. Online Abonelik Sözleşmesi işlemi tamamlandığında abonemize mesafeli sözleşme, tahsilat makbuzu ve işleyişi aktardığımız e-posta gönderilerek randevu süreci hızlıca ilerletilmektedir.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021