SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Önder’den Hafızlara Destek

Önder’den Hafızlara Destek

A - +

Aksaray Haberleri - 28.01.2019 - 17:50

Önder’den Hafızlara Destek

Aksaray ÖNDER İl Başkanı Kuddusi Bakar yaptığı basın açıklamasında; “Aksaray İl Müftülüğüne bağlı Laleli Erkek Hafız Kuran Kursunda 90 öğrencimiz vardır. Bu öğrencilerimiz kursda hafızlık eğitimlerini ,Aksaray Nuray Kaya İmam hatip Ortaokulunda aldıkları örgün eğitimle beraber yürütmektedirler. Yani İmam hatip Ortaokuluna devam ederken Kuran Kursunda da yatılı kalarak hafızlık eğitimlerini devam ettirmektedirler.

Bizlerde Aksaray Önder İmam hatipliler Derneği olarak hafızlarımıza maddi ve manevi destek olmaktayız. Yarıyıl döneminde takdirname ve teşekkür alan 40 Hafızımıza hediye takdim ettik.90 öğrencimize ikramlarda bulunduk. Şehitlerimiz için hatim Duası tertip ettik. Sabah Namazı buluşmaları, anlamlı günler ve gezilerde her zaman beraberiz. Laleli Erkek Yatılı Hafızlık Kuran Kursumuz her yıl, Hafızlığını tamamlayan öğrencilere İcazet Töreni düzenlemektedir. Yine Önder olarak bizlerde öğrencilerimizi her daim destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021