SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Olimpiyat Meşalesini Kuzeyboru Yakacak

Olimpiyat Meşalesini Kuzeyboru Yakacak

A - +

Aksaray Haberleri - 12.10.2016 - 9:26

Olimpiyat Meşalesini Kuzeyboru Yakacak

Kuzeyboru yetkililerinin yaptığı açıklamada; 2017 yılında ilk kez olimpiyatlara ev sahipliği yapacak olan Türkmenistan’da tüm hazırlıklar devam ederken projenin altyapı çalışmaları için KUZEYBORU tercih edilen marka olmuştur. Toplam maliyeti 5 milyar doları bulan çalışmalarda Aşkabat’ta 150 hektar alan üzerine kurulan olimpiyat köyünde 30’un üzerinde de spor tesisi hazırlanırken çalışmalarda Kuzeyboru Hdpe Boru ve Koruge boruları ile olimpiyatlara desteğini sunmak için anlaşma sağlamıştır.

Türkmenistan’da oyunlara konseyin 45 Asyalı üyesinden başka Okyanusya Milli Olimpiyat Konseyinin 17 üyesinin de katılacağı ve 5.000 üzerinde sporcunun katılması bekleniyor. 5 milyar dolar harcanan ve son hazırlıkların yapıldığı projede Kuzeyboru’da alt yapısına destek vererek böylesine itibarlı bir katılım ile ülkemize hizmetine devam etmektedir.

Kuzeyboru olarak bu projede var olmanın mutluluğunu yaşarken , sorumluluğunu aldığımız her projede örnek firma vizyonu ile çalışmalarımıza devam edip ülke ekonomize katkılarımızın aynı özveri ile devam edeceğini bildirmek isteriz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021