SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Okurlar Dinlenme Tesisleri Basınla Buluştu

Okurlar Dinlenme Tesisleri Basınla Buluştu

A - +

Aksaray Haberleri - 08.03.2016 - 13:50

Okurlar Dinlenme Tesisleri Basınla Buluştu

Okurlar Dinlenme Tesisleri Basınla kahvaltıda bir araya geldi.
Okurlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Okur basınla kahvaltıda buluştu. Okur yaptığı açıklamada; Değerli Cemiyet Başkanlarım ve kıymetli basın mensupları, bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Fildişi sahili, Gana, Nijerya ve Gine’ye yaptığı resmi ziyarete bakanlarımız Mevlüt Çavuşoğlu, Mustafa Elitaş, İsmet Yılmaz, Berat Albayrak gibi Türkiye’nin seçkin iş adamları özellikle 3. hava limanını yapan Limak holding yönetim kurulu başkanı Nihat Özdemir, Ali Sabancı ve Aksa jeneratörleri sahibi Cemil Kazancı gibi diğer 90 iş adamlarımızın yanında davet edilmem nedeniyle Aksaray’lı bir iş adamı olarak bende katıldım.
Öncelikle beni bu ziyarete davet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Fildişi sahili, Gana, Nijerya ve Gine ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaret öncesinde bizlerle 15 er dakika görüşmüş, şehrimiz ve yaptığımız iş hakkında bilgiler almıştır. Kendisine Aksaray halkının sürekli artan sevgisi ve Aksaray protokolünün selamlarını ilettikten sonra şehrimizin sorunları ile ilgili bir dosya bizimde işimiz olan tarım ve hayvancılığın temel sorunu olan kuraklık ve su meselesini gündeme getirdim. Özellikle Aksarayın ihtiyaç duyduğu Kızılırmak suyunun Aksaray Tarımına büyük katkı yapacağını bu projenin Türkiye’de yapılan dev projeler yanında kendileri için çok basit kalacağını söyledim ve bana gülümsedi. Kendisi önümüzdeki dönemde tarım ve hayvancılığın, özellikle gıda sektörünün dünya için çok önem arz edeceğini söyleyerek tarım ve hayvancılığa sahip çıkan ülkelerin gelecekte söz sahibi olacağını konu hakkında ilgili bakanlıklarla görüşeceğini beyan etti.
Ziyaretimiz esnasında görüştüğüm bakan ve iş adamlarını şehrimize davet ettim. Ancak hangi Aksaray, Konya, Niğde Aksarayımız yoksa İstanbul Aksaraymı? soruları şehrimizi tanıtmak için daha çok çaba ve gayret göstermemiz gerektiğini bana düşündürmüştür. Ziyaretlerimiz sırasında gördüm ki ülkemiz Türkiye, Fildişi sahili, Gana ve Nijerya gibi bölge ülkelerin en az 50 yıl ilerisindedir. Oralarda yoksulluk had safhada fakir ülkelerdir. Tarım ve hayvancılık konusunda mevsimsel şartlar veürün farklılıkları şu aşamada iş yapma şansımızı azaltmaktadır.
Okurlar Grup olarak Konya yolu Akan mevkinde 2 petrol istasyonu, tarımsal faaliyetlerde başta yonca üretimi ve pazarlaması, besi hayvancılığı ve son olarakta içerisinde bulunduğumuz Okurlar Dinlenme tesisini faaliyete geçirmekle bünyemizde 1 makina mühendisi, 1 işletme mezunu ziraat mühendisi ve kimya mühendisi olmak üzere 120 civarında kişiye iş, aş, istihdam ve Aksaray ekonomisine katkı sağlamaktayız.
Tarımda kullandığımız aletler ithal ve son teknolojik aletlerdir. Tesisilerimizde kendi üretim et ve süt ürünlerini kullanmaktayız. Tesisimiz içerisinde akaryakıt istasyonu, restoran ve kafeterya bölümü, düğün ve toplantı salonu, Cami bulunkata, doğal ve temiz ortamı hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetinde satndartların üstünde hizmet verme gayreti içindeyiz. Gayemiz temiz dürüst bir ortamda şehrimizi en güzel şekilde temsil etmek ve ekonomik anlamda katkı sağlamaktır. Bu anlamda bu şehir için bir çivi çakan herkese müteşekkirim.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021