SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Okurlar Dinlenme Tesisi Günebakan Sertifikası Aldı

Okurlar Dinlenme Tesisi Günebakan Sertifikası Aldı

A - +

Aksaray Haberleri - 27.10.2016 - 18:23

Okurlar Dinlenme Tesisi Günebakan Sertifikası Aldı

Gıda İşletmelerinin hijyen standardını yakalaması, gıda güvenirliği ve insan sağlığının korunması amacıyla Aksaray Belediyesinin başlattığı Günebakan projesine Okurlar Turistik Dinlenme Tesisi de dahil oldu.

Aksaray Belediyesinin, gıda güvenliğine yönelik olarak başlattığı Günebakan projesinin 20’nci sertifikası Okurlar Turistik Dinlenme Tesisine verildi. Günebakan biriminin tesiste yaptıkları inceleme sonunda, Tesisin sertifika için gerekli tüm şartları taşıdığı tespit edildi.

Okurlar Turistik Dinlenme Tesisinin müracaatı üzerine Günebakan ekibinin, tesiste hijyenik ortamdan tutunda hizmet kalitesine kadar bir çok alanda değerlendirme yaptığı öğrenildi. Yapılan değerlendirme sonrasında tesise ‘Günebakan’ sertifikası verilmesi kararlaştırıldı.

Günebakan sertifikası, işletme sahibi Ali Okur ve Mehmet Okur’a teslim edildi. Tesis işletmecileri Ali ve Mehmet Okur, hizmet kalitesinden ödün vermeden her kesime hizmet sunmaya devam edeceklerini açıkladılar.

Aksaray Belediyesi tarafından verilen Günebakan sertifikası, gıda güvenliğinin yanında işletmelerinde hijyenin devamlılığını sağlıyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021