SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Okuma-Yazma Seferberliğine Çağrı

Okuma-Yazma Seferberliğine Çağrı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.02.2018 - 14:19

Okuma-Yazma Seferberliğine Çağrı

Okuma-Yazma Seferberliğine Çağrı; Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın değerli eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı okuma-yazma seferberliğine tüm Aksaraylıların duyarlı olmasını belirterek, “İlimizdeki okuma yazma bilmeyen tüm vatandaşlarımızı halk eğitim merkezlerinde açılacak kurslara bekliyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı okuma-yazma seferberliğine, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’da çağrı yaptı. Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan tüm ilçelerde ve merkezde bulunan Halk Eğitim Merkezlerinde Okuma-Yazma kurslarının yapılacağını kaydetti.

Okuma yazma bilmeyen kimsenin kalmamasının ülkenin geleceği için önemli olduğuna dikkat çeken Altınsoy, “Bilindiği gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan okuma yazma seferberliği başlattı. Bizler de Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına duyarsız kalmadık. Valiliğimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz tüm ilçelerimizde okuma yazma kursları açıyor. Kayıtlar halk eğitim merkezlerinde alınıyor. Özellikle gençlerimize sesleniyorum; okuma yazma bilmeyen annenizi, babanızı, büyüklerinizi ve mahallenizde tanıdığınız kişileri bu kurslara kayıt yaptırın. Bu kurslara katılanlara okuryazarlık belgesi verilecek. Ak Parti olarak bu seferberliği destekliyor ve tüm vatandaşlarımızı bu seferberliğe destek olmaya davet ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021