SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Okulun 3’üncü Katından Aşağı Atladı

Okulun 3’üncü Katından Aşağı Atladı

A - +

Aksaray Haberleri - 15.11.2016 - 16:37

Okulun 3’üncü Katından Aşağı Atladı

Merkez Coğlaki Mahallesinde 8’inci sınıf öğrencisi okulun 3’üncü katından kendisini boşluğa bıraktı. Çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
İddialara göre bilinmeyen bir nedenden dolayı bunalıma giren 8’inci sınıf öğrencisi E.E.A.(12) isimli kız çocuğu Kılıçaslan Ortaokulunun 3’üncü katından aşağı atlayarak yaşamına son vermek istedi. Çocuğun camdan aşağı çakıldığını gören okul görevlileri 112 acil sağlık ekiplerinden yardım istediler. Kısa sürede okula gelen 112 acil sağlık ekipleri küçük E.E.A.’ya yaptıkları ilk müdahale sonrasında hiç vakit kaybetmeden hastaneye götürdüler. Hastanede tedavi altına alınan küçük E.E.A.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Arkadaşları Şok’ta!!!
8’inci sınıf öğrencisi E.E.A.’nın sınıfının penceresinden kendisini arkadaşlarının gözü önünde aşağı bırakması sonucunda arkadaşları şok’a girdi. E.E.A.’nın arkadaşları olayın şoku ile “Olamaz Böyle Bir şey” demekle yetindiler. Sınıftaki diğer öğrencilerin ortak düşüncesi; “E.E.A. çok iyi bir arkadaşımızdı. Hem çalışkan, hem de dost canlısı, neşe dolu bir arkadaşımızdı. Neden böyle bir şey yaptığına anlam veremedik. Herkesi sever, herkesin derdi ile ilgilenirdi. İnşallah kurtulur” diyerek gözyaşlarına hakim olamadılar.
Sosyal Medyadan Mesaj Verdi
13 yaşındaki E.E.A. İnstagram hesabında olaydan 20 saat önce kendi resmini paylaştı. Minik E.E.A. İnstagram hesabında resmini paylaşırken, bir de anlamlı söz yazması sanki olacakların habercisiydi. Minik E.E.A. İnstagram hesabında paylaştığı söz ise şu şekilde; “Sonbaharda ağaçta kalan tek yaprak gibiyim. Öylesine yalnız düşmekten korkan.”
Haber: A.ŞEN

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021