SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 02.03.2016 - 15:06

Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu ziyaretlerini sürdürüyor. İlgili ziyaretler kapsamında okul yöneticileri ve akademisyenlerle görüşen Şahin, sorunları dinliyor, öneriler alıyor.

Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden ASÜ Rektörü Şahin, okullarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve son 9 aylık süreç içerisinde üniversitenin geldiği noktaya dair paylaşımlarda bulundu. Özellikle sağlık alanında ilerlemenin üniversite için önemli olduğunu söyleyen ve yeni kurulan Tıp Fakültesi’nin de Aksaray’ın sağlık hizmetlerindeki kalitesine pozitif katkılar sunacağını kaydeden Prof. Şahin, “El birliği içinde çalışmalarımızı devam ettirmek arzusundayız. Hepimizin hedefi üniversitemizi daha da geliştirmek, ülkemiz ve şehrimiz için bilim üretmektir” dedi. Her iki okulda da yapılan kısa açıklamaların ardından sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

Toplantılara Sağlık Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Funda Çetinkaya ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr Yavuz Selim Çakmak’la okul yöneticileri ve akademisyenler katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021