SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Öğretmenevi Günebakan Sertifikası Aldı

Öğretmenevi Günebakan Sertifikası Aldı

A - +

Aksaray Haberleri - 03.04.2015 - 16:33

Öğretmenevi Günebakan Sertifikası Aldı

Aksaray Belediyesi’nin gıda imalatı ve satışı yapan işletmeleri ilgilendiren Günebakan sertifikasında işletme sayı 12’ye yükseldi.

Aksaray Belediyesi’nin şehrin genelinde faaliyet gösteren gıda sektörü işletmelerinde tam hijyen sağlamak amacıyla başlattığı ‘GÜNEBAKAN’ projesi her geçen büyümeye devam ediyor. Sertifika almak için müracaatta bulunan Öğretmenevi Müdürlüğü, yapılan değerlendirme sonrasında Günebakan Sertifikası almaya hak kazandı. Daha önce 11 işletmenin almayı hak kazandığı Günebakan Sertifikasında sayı Öğretmenevi ile 12’ye yükseldi.

Gıda sektöründe hizmet veren işletmelerde, gıda güvenirliğini arttırmak ve hizmet kalitesini yükseltilmesi amacıyla Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan GÜNEBAKAN projesinde bu yılsonuna kadar sertifika alan işletme sayısının iki katına çıkması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Günebakan Sertifikası şartlarını tamamlayan Öğretmenvi’ne ziyarette bulunarak kurum müdürü Kamil Mızrak ile bir araya geldi. Öğretmenevinin her zaman güvenilir olduğuna dikkat çeken Başkan Yazgı, Öğretmevi’nde hizmet kalitesinin Günebakan Sertifikası ile belgelendiğini açıkladı.

İlk defa geçtiğimiz yıl hayata geçen GÜNEBAKAN projesine işletme sahiplerinin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Haluk Şahin Yazgı, “Öğretmenevi Müdürlüğümüzde Günebakan sertifikası almak üzere bize müracaatta bulundu. Belediyemiz bünyesinde kurulan Günebakan birimimiz yaptıkları değerlendirme sonrasında tüm kriterleri yerine getirerek, bu belgeyi almaya hak kazandılar. Öğretmenevine bu belgenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diyerek sertifikayı Öğretmevi Müdürü Kamil Mızrak’a teslim etti.

Öğretmevi Müdürü Kamil Mızrak ise kurum olarak her zaman standartların seviyesinin üzerinde hizmet sunmayı ilke edindiklerini söyledi. Mızrak, hizmet sunarken insanların beklentisi ve memnuniyetinin hiç bir zaman göz ardı edilmediğini ifade ederek Başkan Yazgı’ya teşekkür etti.

Günebakan Projesinde puanlama sistemi; hijyen, güvenirlilik, uygulama başta olmak üzere çeşitli kategorilerden oluşurken 80 veya üzeri puan alan işletmelere Günebakan Sertifikası almaya hak kazanıyor. Projede asıl amaç ise işletmelerde hijyen ve güvenirliği sürekli hale getirmek.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021