SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Öğrencilere Güvenlik Eğitimi

Öğrencilere Güvenlik Eğitimi

A - +

Aksaray Haberleri - 26.03.2015 - 18:28

Öğrencilere Güvenlik Eğitimi

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil Şube Müdürlüğü tarafından Aksaray Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulunda 70 öğrenciye güvenlik eğitimi verildi.
Eğitimde, ihmal ve istismara açık olan bu öğrencilere, tanımadığı kişilerle konuşmamaları, yiyecek içecek almamaları, tanımadığı kişilerin araçlarına binmemeleri, polisten korkmamaları gerektiği, herhangi bir sıkıntıya düştüklerinde veya kaybolduklarında hemen 155 Polis hattını arayarak yardım talebinde bulunmaları konularında bilgiler verildi. Ayrıca çocuklar genel güvenlik ve trafik konularında bilgilendirildi. Programa katılan çocuklarla görevli polisler tarafından tek tek ilgilenildi. Polis araçlarına binip araçlardaki siren ve megafon gibi aksesuarları inceleyen çocuklar, polis yeleği giyip ve polis şapkaları takarak polis amcaları ile eğlenceli saatler geçirdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021