SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Öğrencilerden Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Öğrencilerden Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 06.03.2015 - 17:27

Öğrencilerden Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Aksaray’da “Bilim Kahramanları Buluşuyor” turnuvalarının üçüncü ayağında yaptıkları robotla ‘Özdeğerler Jürisi Ödülü’ne layık görülen Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı ziyaret etti.
‘Senin Dünyan, Senin Sınıfın’ temasıyla düzenlenen ve genç mucitlerin öğrenmenin daha kolay, eğlenceli ve kalıcı olmasına dair yenilikçi çözümler sundukları ‘Bilim Kahramanları Buluşuyor’ turnuvasında ‘Özdeğerler Jürisi Ödülü’ne layık görülen öğrenciler Esra Nur Atmaca, Fatoş Oymak, Rabia Kaya, Fatma Köksal, Ayşe Sütmen, Büşra Yar ve Songül Körük, Milli Eğitim Şube Müdürü Affan Başbuğ, Okul Müdürü Bayar Caner ile Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı ziyaret etti. 21-22 Mart’ta İzmir’de yapılacak Ulusal Turnuva öncesinde Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı ziyaret eden mucit öğrenciler, hedeflerinin birincilikle dönmek olduğunu söyledi.
Genç mucitlerimizle gelecek planları hakkında sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, “Başarılı çalışmaları ve projeleri ile ilimizi başarı ile temsil eden öğrencilerimizi kutluyor; onları yetiştiren öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021