SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Öğrencilerden Hayvan Barınağına Ziyaret

Öğrencilerden Hayvan Barınağına Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 05.10.2016 - 14:52

Öğrencilerden Hayvan Barınağına Ziyaret

4 Ekim tarihinde kutlanan Dünya Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle Lale Eğitim Kurumları öğrencileri Aksaray Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon ve Bakım Merkezini ziyaret etti.

Öğretmenleri kontrolünde Hayvan barınağına gelen öğrenciler, barınakta kalan sokak hayvanlarının beslenmesine yardım ettiler. Günlük gıda ihtiyacı karşılanan ve sağlık kontrolü yapılan Minik köpek yavrularına büyük bir sevgi ile yaklaşan öğrenciler, yavru köpekleri sevip onlara süt verdiler.

Sokak hayvanlarına beslenmelerine dikkat çekmek için ellerine broşürler alan öğrenciler, barınağın bölümlerin tek tek ziyaret ettiler. Belediye Veteriner Hekimlerimiz, öğrencilere ziyarette eşlik ederek hayvanların barınma ve müdahale aşamalarını anlattı.

Aksaray Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Necati Gökçe’te öğrencilere eşlik ederek, “Her canlının yaşamına saygı göstermek insanlık görevimiz” diyerek sokak hayvanlarının susuzluklarına çare olmak üzere bakanlık olarak “Sokağa, bahçeye, parklara BİR KAP SU koyalım, Onların beslenmelerine BİR KAP YEMEK’le katkıda bulunalım” kampanyası başlatıldığını açıkladı.

Aksaray Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, Belediye hayvan barınağını ziyaret eden öğrencilere yemek ve su kabı hediye etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021