SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Mutlu Çarşamba Projesi İle Yüzleri Gülüyor

Mutlu Çarşamba Projesi İle Yüzleri Gülüyor

A - +

Aksaray Haberleri - 03.07.2019 - 17:13

Mutlu Çarşamba Projesi İle Yüzleri Gülüyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde engelli gençler için hayata geçirilen “Mutlu Çarşamba” Projesi, Aksaray’da da büyük bir ilgi görüyor.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Aksaray Spor Salonunda her Çarşamba günü resmi ve özel rehabilitasyon merkezlerinde bulunan özel sporcular ve engelli bireylere yönelik çeşitli aktiviteler gerçekleştiriliyor.

Cimnastik, futbol, masa tenisi gibi sporlarla özel sporcu ve engelli bireylere spor yapma imkânı sunan Mutlu Çarşamba Projesiyle ilgili konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, 81 ilde hayata geçirmiş olduğu bu anlamlı projeyi İl Müdürlüğümüz bünyesinde faydalı bir şekilde yürütüyoruz. Özel sporcularımız ve engelli bireylerimize hem spor hem de eğlenceli vakit geçirmek için her Çarşamba günü Aksaray Spor Salonunda bir araya geliyoruz. Onların gözündeki mutluluğu görünce bizler de daha çok mutlu oluyoruz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021