SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Müteahhitler Gelen Zamlara Tepkili

Müteahhitler Gelen Zamlara Tepkili

A - +

Aksaray Haberleri - 01.01.2019 - 17:47

Müteahhitler Gelen Zamlara Tepkili

Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş yaptığı açıklamada; Döviz kurlarının düşmesine rağmen inşaat malzemelerine gelen zamma anlam veremediklerini ifade etti. Aksaray Müteahhitler Birliği olarak 2019 yılından güzel şeyler beklediğini ifade eden Güneş, bu gereksiz zamlara karşı devletimizin üzerine düşen görevi yerine getireceğinden şüphemiz yok dedi.
Göreve başlar başlamaz zam haberi ile uyandıklarını belirten Güneş, yılbaşı itibarı ile çimentoya yüzde kırk zam yapıldığını bunun kurlarla alakalı bir durum olmadığını tamamen fırsatçılık olduğunu söyledi. Çimento maliyetinin inşaat maliyetine yüzde yüzde 8 olduğunu vurgulayan Güneş, inşaat sektörü temsilcilerinin tüm maliyet baskılarına rağmen 2018 yılında satış fiyat artışına gitmediğini hatırlattı. İnşaat sektörüne vurulan her sektenin inşaat sektörünün fayda sağladığı 350 sektöre balta vurmak olduğunu dile getiren Güneş, Bu konuda Aksaray Müteahhitler Birliği ve Birliğimizin bağlı bulunduğu İMKO’nun gereken yerlere bildirilerde bulunduğunu ve çalışmalara başladığını söyledi. Müteahhitlerimiz rahat olsun birlik ve Konfederasyon olarak bu sözde zammın üstüne gideceğiz ve fırsatçılara fırsat vermeyeceğiz dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021