Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Müteahhitler Birliğinden Göktaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Müteahhitler Birliğinden Göktaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 18.04.2018 - 10:44

Müteahhitler Birliğinden Göktaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Recep Akalın ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan AKMÜB heyeti Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş’ın Müteahhitler Birliğinde olduğu gibi Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında da başarılı olacağının altını çizen AKMÜB Başkanı Recep Akalın, yapmış olduğu açıklama da “İlimiz iş dünyasının en önemli Sivil Toplum Kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen sayın Cüneyt Göktaş’a şahsım ve Aksaray Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulum adına başarılar diliyorum. Sayın Başkanımız, Ticaret ve Sanayi Odamızın Başkanlığına seçilmeden öncesinde Birliğimizin Başkanlık görevini layığı ile yerine getirmiştir. Onun bizlere bırakmış olduğu bayrağı bizler çok daha iyi yerlere götürmek için çalışacağız. Bu anlamda AKMÜB olarak her alanda ilimize katkı sağlayacak ve şehrimizin yararına olacak her çalışmada Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlik içerisinde olacağız” dedi.

AKMÜB Başkanı Recep Akalın ve Yönetim Kuruluna ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, açıklamasında; “Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına gelmeden öncesinde Başkanlığı yaptığım Aksaray Müteahhitler Birliğimizde çok güzel zamanlar ve çalışmalar gerçekleştirdim. Birçok dostluğumuz ve arkadaşlığımız oldu, birlikteliğimiz hiçbir zaman bozulmadı. Aksaray Müteahhitler Birliği ilimizin önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından birisidir. Bu anlamda AKMÜB Başkanımız Recep Akalın ve çalışma arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Her daim Aksaray için bir ve beraber olacağız” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021