SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MÜSİAD’dan İl Genel Meclis Başkanına Ziyaret

MÜSİAD’dan İl Genel Meclis Başkanına Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 15.04.2016 - 9:56

MÜSİAD’dan İl Genel Meclis Başkanına Ziyaret

MÜSİAD’dan İl Genel Meclis Başkanına Ziyaret. Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şube Başkanı Eyup Dağdaş, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 2.defa İl Genel Meclis Başkanı seçilen Mehmet Tüzün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eyup Dağdaş ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Mehmet Tüzün, Aksaray’ın sorumluluğunu omzunda hissettiğini belirterek, “Yüklendiğimiz görevi en iyi şekilde yerine getirmek ve bize güvenenleri de mahcup etmemek için gece gündüz çalışacağız. Çalışmalarımıza Akin, Balcı, Sağlık ve Helvadere grup yollarını tamamlayarak toplamda 56 km sıcak asfalt ile kaplayacağız. Üniversite yanında 2000 kişilik kız öğrenci yurdumuzun en kısa zamanda inşaatına başlayacağımızın müjdesini de vermek isterim tabi, Bu çalışmalarımıza sizlerden de destek bekliyoruz. Aksaray için ne yapılması gerekiyorsa hep birlikte bunları yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Dağdaş ise Aksaray’a yapılacak yatırımların sadece ekonomik yönüne bakılmaması gerektiğini ifade ederek “Gerçekleşen yatırımlar istihdam sağladığı ve katma değer oluşturduğu kadar sosyal ve kültürel hayatımıza da etki ediyor. Yapılacak olan 56 km’lik yol çalışması ve kız öğrencilerimiz için yurt binası şehrimizin olumlu yöndeki kazanımları olup Aksaray halkı tarafından, artı puan olarak değerlendirilecektir. Şimdiden bu projelerde emeği geçecek herkese teşekkür ediyorum dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021